Drumul Bistriței asfaltat în comunicate de presă de Consiliul Județean Cluj


Consiliul Județean Cluj nici nu a început lucrările la Drumul Bistriței, dar se bate în comunicate de presă.

Acest drum a beneficiat de 3 informări de presă, iar lucrările nici măcar nu au început. Nevoia de imagine este foarte mare, mai ales după ce toată iarna locuitorii din Băișoara au fost supuși unei torturi de Consiliul Județean, care a decopertat drum și l-a lăsat așa.

Prezentăm mai jos evidența ultimelor trei comunicate 

22 februarie

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a emis ordinul de începere a lucrărilor pe drumul județean DJ 109, arteră ce face parte din Traseul Regional Transilvania de Nord – „Drumul Bistriței”, proiect european finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020. Acesta vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere de importanță regională din proximitatea rețelei europene de transport TEN-T.

13 martie

Consiliul Județean Cluj a predat constructorului amplasamentul în vederea începerii lucrărilor de reabilitare și modernizare, cu fonduri europene, a Drumului Bistriței. Mai exact, este vorba despre sectorul de drum Lot 2 - DJ 109 Așchileu - limită cu județul Sălaj, de la km 20+786 la km 31+976, parte a proiectului cu finanțare europeană „Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională - Traseu Regional Transilvania Nord, Drumul Bistriței, prin modernizarea și reabilitarea DJ 109 (intersecție DN1C – limita jud. Sălaj) de la km 0+000 la km 31+976”.

20 martie

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic și a locuitorilor din zonă faptul că lucrările la Drumul Bistriței au început prin reabilitarea și modernizarea sectorului de drum Lot 2: DJ 109 Așchileu - limită cu județul Sălaj, de la km 20+786 la km 31+976, parte a proiectului cu finanțare europeană care vizează Traseul Regional Transilvania de Nord.

drum-baisoara-cluj-2019.jpg

Foto: Așa arată drumul spre Băișoara. Șoferii și-au rupt mașinile

Comentarii Facebook