Două românce, una dintre ele din Cluj, au fost găsite fără suflare în Italia. Polițiștii suspectează că ar fi fost ucise


Două femei au fost găsite fără suflare, azi noapte, în orașul italian Naro, din Sicilia. Cele două au femei erau vecine și au fost găsite moarte în case diferite, locuind la aproximativ la 200 m distanță.

Una dintre femei, Maria R. ar fi originară din comuna Câțcău, Cluj. Femeia a fost găsită carbonizată în propria casă de către pompieri, atunci când au intervenit la un incendiu pe aleea Avenia. Aceasta avea doar 57 de ani.

La scurt timp, cea de-a doua femeie, Delia Z., în vârstă de 58 de ani, a fost găsită în Via Da Vinci, într-o baltă de sânge, potrivit Ansa.

Potrivit unor surse din anchetă, polițiștii ar fi găsit pe corpul femeii urme de violențe, astfel, principala pistă a anchetatorilor ar fi cea de dublă crimă.

Se pare că româncele erau prietene, iar soţul uneia dintre ele murise cu ceva timp în urmă.

,,Nu le cunoşteam personal pe cele două victime, dar moartea lor rămâne o traumă pentru mica noastră comunitate. În calitate de primar, nu pot decât să simt o mare tristeţe”, a declarat Maria Grazia Brandara, primarul din Naro.

Foto: captură ecran/GrandangoloAgrigento

Comentarii Facebook