Duminica 28 Aprilie

Taverna Racilor Cluj a fost închisă. Pescobar e lovit de peste tot, dar a și fost extrem de AROGANT - EXCLUSIV


Taverna Racilor Cluj a fost închisă vineri, 5 ianuarie, în jurul orei 13.30, după numai o lună de funcționare, din cauza unor abateri foarte grave.

Înainte de noaptea de Revelion, pompierii clujeni au făcut controale la multe locații unde se organizau petreceri. Taverna Racilor Cluj nu a fost exceptată, fiind găsite nereguli mari. 

Una dintre abaterile grave constatate atunci a fost că restaurantul lui Pescobar nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, adică o abatere foarte gravă. Patronul restaurantului a fost chemat la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj să aducă actele cerute, dar a ignorat solicitarea pompierilor, cu mult tupeu.

Vineri, 5 ianuarie, pompierii au pus sigiliu pe Taverna Racilor Cluj, pentru că nu prezintă siguranță pe linie de incendii.

În plus, patronul Pescobar a fost și amendat. 

În urma verificărilor specialiștilor ISU Cluj au fost constatate deficiențe și încălcări grave ale cerinței de securitate la incendiu. Astfel s-a constatat că în spațiul respectiv nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu, care erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului, iar terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire.

În acest sens s-a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei și a fost aplicată măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv.

Comentarii Facebook