Doua persoane au fost ranite intr-un accident in localitatea clujeana Paniceni, dupa ce soferul a intrat cu masina intr-un cap de pod!

 

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 10,00 pe raza localitatii Paniceni. Soferul unui autoturism Audi cu numere de Iasi, care circula dinspre Cluj si se indrepta spre Oradea a pierdut controlul volanului si s-a oprit intr-un cap de pod.

 

Politistii au ajuns la fata locului si din primele cercetari se pare ca soferul a adormit la volan. In urma impactului doua persoane, printre care si soferul masinii Audi au fost ranite. Cei doi raniti au fost transportati la urgenta pentru ingrijiri medicale.

 

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, locotetentul Andrei Biris, a declarat ca victimele au fost transportate la UPU Cluj. "Doua persoane au fost ranite si au fost transportate de urgenta la spital in Cluj. Alti doi pasageri din autoturism nu au fost raniti, primind ingrijiri medicale la fata locului", a mai spus Biris.

Comentarii Facebook