Compania de Apa Somes ii apara pe angajatii care "taiau frunze la caini" pe strada Brancusi


Compania de Apa Somes a sarit in apararea muncitorilor care au intervenit sa repare avaria de pe strada Brancusi si care au fost surprinsi de un cititor Stiri de Cluj in timp ce "taiau frunze la caini".

"Situatia a fost diferita de cea descrisa. La ora mentionata in material, interventia personsalului CASSA la avaria care intervenise pe str.Albini (dar care afectase si Brancusi) era finalizata. Procedura companiei este ca dupa astfel de interventii sa se spele reteaua cu apa de la hidranti pentru a evita patrunderea eventuala de pamant in alimentarea cu apa. Cat timp se deruleaza acest proces, angajatii nostri nu pot sa faca decat sa supravegheze", a declarat purtatorul de cuvant al Companiei de Apa Somes, Lucian Croitoru.

Sorin Serban, un cititor Stiri de Cluj, ne-a trimis luni, 9 mai, o fotografie si un comentariu in care ii acuza pe angajatii Companiei de Apa Somes ca stateau la taclale in timp ce apa se scurgea pe strada Brancusi.

"Stateau de vorba si apa curgea pe strada in prostie. Ba mai mult s-au intalnit cu ceva cunoscuti si si-au continuat povestile. Oare cine plateste toata apa asta care se duce pe apa sambetei, iar muncitorii de la apa stateau la taclalale", ne-a scris cititorul.

 

Vezi si...

Avarie pe strada Constantin Brancusi! "Muncitorii de la apa stateau la taclale" STIREA CITITORULUI - FOTO

Comentarii Facebook