Duminica 28 Aprilie

Două clădiri ale Spitalului de Boli Psihice Cronice Borșa, vor fi modernizate. Investiția se ridică la peste 2,8 milioane de lei


A fost inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici în vederea modernizării a două corpuri de clădire ale Spitalului de Boli Psihice Cronice Borșa, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

Astfel, este vizată modernizarea pavilionul de ergoterapie, cât și a corpului de clădire în care se află centrala termică ce deservește acest pavilion.

Lucrările propuse constau în  renovarea integrală a spațiilor interioare la nivelul instalațiilor și al finisajelor, înlocuirea tâmplăriilor interioare și exterioare, precum și termoizolarea suplimentară a celor două clădiri la nivelul pereților și al planșeului peste parter.

De asemenea, acoperișurile vor fi reparate și, în cazul în care va fi necesar, vor fi înlocuite elementele deteriorate ale structurii de lemn.

Pavilionul de ergoterapie va fi dotat cu mobilier nou, echipamente specifice activității de ergoterapie și birotică iar centrala termică existentă va fi înlocuită cu una nouă.

Investiția are o valoare totală de 2.898.603,73 lei, cu TVA inclus, finanțarea urmând a fi asigurată din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj, începând cu anul 2024, precum şi din alte surse legal constituite. 



Comentarii Facebook