Un clujean a reușit amendarea unui șofer care a depășit neregulamentar pe trecerea de pietoni, pe baza imaginile filmate - FOTO


Un clujean a filmat o depășire neregulamentară pe trecerea de pietoni și a raportat cazul la Poliția Rutieră. Desigur că acesta avea imagini filmate cu camera de pe bord, așa că poliția aplicat sancțiunea maximă.

Alți șoferi nu credeau că este posibilă amendarea, dar răspunsul de la Poliția Rutieră a venit zilele trecute.

La sesizarea dumneavoastră, depusă și înregistrată la această unitate de poliție, privind evenimentul rutier din data de 21.09.2023 de pe strada Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca, vă comunicăm faptul că, șoferul autoturismului cu numărul de înmatriculare CJ-2*-*** care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, a fost identificat și sancționat contravențional în conformitate cu prevederile art. 101/3/g din Codul Rutier, iar pe lângă sancțiunea principală, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 60 zile.

De asemenea, vă reinformăm că lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, acționează zilnic pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră, în scopul prevenirii producerii unor evenimente nedorite.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru soluționarea aspectelor care, conform competenței, revin instituției noastre”, spun cei de la Poliția Rutieră Cluj.

Acest lucru demonstrează încă o dată că imaginile video filmate din trafic, plus sesizările pot face diferența. Poliția Rutieră a coroborat datele cu imaginile surprinse de camerele din trafic și așa a mai fost pus la punct un șofer inconștient. 

392940475_24168793729431367_4290061456771707002_n.jpg

Comentarii Facebook