Luni 28 Noiembrie

Doi tineri, reținuți după ce au furat din autoturismul unui bărbat, parcat pe o stradă din Cluj-Napoca


Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au reținut pentru 24 de ore doi tineri, de 27 și 18 ani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările polițiștilor au relevat faptul că în noaptea de 10/11 martie a.c., prin forțarea sistemului de închidere a unui autoturism, aflat parcat pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, tânărul de 18 ani ar fi sustras din interiorul acestuia un laptop, o stație control de lumini, o geantă cu unelte și un portmoneu ce conținea acte și carduri”, anunță IPJ Cluj.

De asemenea, din verificări a reieșit că, ulterior, tânărul de 27 de ani ar fi efectuat cu cele două carduri bancare sustrase, mai multe tranzacții financiare în mod fraudulos.

Cei doi au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor în cauză. În baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, fiind conduși și predați reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Comentarii Facebook