Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vânzătorul ambulant iubit de toți clujenii: Rușine să vă fie - VIDEO


UPDATE

Poliția Cluj: ”În urma unor articole apărute în spațiul public privind furtul unor produse aparținând unui comerciant clujean, Poliția municipiului Cluj-Napoca a demarat cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.

-------------------------

Robi, vânzătorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toți șoferii și trecătorii, a fost victima unor golani, care i-au furat odorizantele.

Vineri, 12/04/2024, la 21:53, doi indivizi sau doi domn au furat din cărucior de vreo 200 de lei, odorizante Paloma fiole de vanilie”, a relatat, supărat, Robi.

Acesta are obiceiul de a-și parca căruciorul cu produse pe trotuar, în fața fostului Hotel Melody, iar de acolo să vândă șoferilor care îl cheamă la geam. Niciodată nu și-a închis căruciorul, pentru că nimeni nu ar îndrăzni să îl fure pe Robi. Mai mult ca sigur că în acest caz nu vorbim despre doi clujeni, pentru că e greu de crezut că e cineva care nu îl cunoaște pe Robi.

Robi a fost ajutat de clujeni cu donații, pentru a-și cumpăra o locuință

Robi este cunoscut de toată lumea pentru modul în care a luptat pentru a-și învinge problemele, fiind o lecție pentru mulți dintre noi. El și-a pus pe roate o afacere stradală, unde vinde diverse lucruri necesare șoferilor. Din veniturile obținute, el reușește să își întrețină fără a sta la mila statului.

Cu toate acestea, i-a fost greu să își cumpere locuința la care a visat dintotdeauna. Acest lucru a devenit posibil în 2016, când taximetristul Ioan Pugna a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru cumpărarea unui apartament.

Robi a povestit că are propria firmă, credit la bancă, carte de muncă și și plătește singur asigurarea de sănătate.

Visul lui a fost să aibă o familie. ”Nu pot să îmi permit prea multe, dar aș vrea și eu să am o familie. Când mă duc acasă să am o nevastă... să am”, a povestit Robi, în 2016.

Cu ajutorul donațiilor oferite de oamenii din toată țara și a multor oameni de afaceri, Robi și-a cumpărat o locuință, unde stă alături de Gabriela, iar acum s-a și însurat cu aleasa inimii lui.

Povestea lui Robi era cunoscută de foarte mulți oameni, dar campania taximetristului Ioan Pugna a prezentat și mai bine lucrurile. Robi a fost invitat la emisiuni televizate și s-au organizat atunci și donații stradale pentru cauza lui.

În fața hotelului Melody au fost la un moment dat sute de clujeni care au ieșit și au donat bani, dar mulți au donat direct în conturi. Din partea clujenilor a fost atunci un exemplu de implicare și empatie.

Robi ÎNVINGĂTORUL s-a însurat cu aleasa inimii lui! Nunta a fost de vis - VIDEO și FOTO

Comentarii Facebook