S-au luat la bătaie într-un autobuz din Cluj-Napoca. Una dintre femei s-a ales cu dosar penal


O tânără din Florești s-a ales cu dosar penal după ce s-a luat la bătaie cu o altă femeie. Victima a fost lovită și trasă de păr, noroc cu un pasager care a oprit bătaia și a sunat la 112. Agresoarea a reușit să fugă, dar a fost prinsă.

La data de 7 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 18.00, o femeie care se afla într-un mijloc de transport în comun ar fi fost agresată verbal și fizic de o altă persoană din autobuz.

în urma sesizării, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, respectiv o tânără de 26 de ani, din comuna Florești.

Din cercetări a rezultat că între cele două persoane a avut loc un conflict spontan, tânăra amenințând-o pe femeie cu acte de violență, ulterior agresând-o fizic în zona pieptului și capului.

În urma probatoriului administrat, față de tânără de 26 de ani polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate în cadrul dosarului penal”, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Comentarii Facebook