Doi angajati de la o firma care lucreaza in Aeroportul Cluj sunt cercetati pentru furt din bagaje


Doi angajati de la firma de handling THS, care lucreaza in Aeroportul International Cluj-Napoca, sunt cercetati pentru ca au furat din bagajele unui barbat bunuri in valoare de 500 de lei.

Incidentul s-a produs in 28 august, cand un barbat a calatorit de la Cluj-Napoca spre Barcelona cu o aeronava apartinand Wizz Air. "La sosire in Barcelona, barbatul a constatat ca din bagajul de cala i-au fost sustrase mai multe bunuri si a depus reclamatie", a declarat inspectorul Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Verificarile efectuate au stabilit ca hotii au actionat dupa ce bagajul a fost predat. Catalin M., de 20 ani si Cristian Romulus C., de 39 ani, ambii din Cluj Napoca, lucrau la manipularea bagajelor de cala, si au sustras din bagajul barbatului bunuri in valoare de aproximativ 500 lei. Politistii au reusit recuperarea partiala a bunurilor.

 

Directorul Aeroportului International Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat pentru Stiri de Cluj ca cei doi sunt angajatii unei firme care face servicii de bagaje pentru Wizz Air si nu sunt angajatii aeroportului. "Au fost prinsi ca urmare a masurilor de prevenire luate de noi, adica sistemul video pe care l-am instalat. In momentul in care am primit plangerea am urmarit traseul bagajelor si i-am prins. Caseta a fost predata la politie, iar cei doi barbati au primit interdictie de a intra in Aeroport. Noi nu ii putem concedia pentru ca sunt angajatii altei firme", a mai afirmat David Ciceo.

 

Cei doi angajati ai firmei de handling THS sunt cercetati pentru furt calificat.

Comentarii Facebook