Doggy Christmas Party la Cluj Napoca in 19 decembrie! Se fac donatii


Doggy Christmas Party va fi organizat la Cluj Napoca, in 19 decembrie, de la ora 14.00, in zona de plimbat cainii de langa podul Garibaldi, in parcul "La Butuci".

"In afara de joaca obisnuita, scopul party-ului cainesc ar fi de a aduna donatii pentru Trei Frati Patati. O avem pe Blanka (adoptata de la Trei Frati Patati) pe Gopo si alti catei adoptati ca membri ai grupului nostru. Donatiile pot face o mare diferenta pentru cateii fara stapan. Donatiile vor fi in forma de bani, sau mancare pentru caini", anunta organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook.

"Party-ul va fi o reuniune a membrilor Club Canin Garibaldi, invitatie extinsa insa la oricine doreste sa vina. Un motiv de socializare intre catei, stapani, si oportunitatea de a face donatii organizatiei Trei Frati Patati. Biletul e zero bani si zero lei", a declarat Gelu Crisan, unul dintre organizatori.

Banii sau mancarea de caini care va fi adunata va fi donata Asociatiei Trei Frati Patati din Turda.

Initiativa vine dupa ce un grup de clujeni a colectat sambata, 11 decembrie, 300 de kilograme de hrana pentru cateii de la Asociatia Trei Frati Patati din Turda.

Comentarii Facebook