Salvati 90 de catei de la asociatia Trei Frati Patati din Turda! FOTO


90 de catei ingrijiti de asociatia Trei Frati Patati din Turda au nevoie de ajutor: hrana, tarcuri mai mari si materiale de constructii pentru "casute" noi.

Cazul asociatiei a intrat in atentia bloggerilor clujeni, care au organizat pe Twitter o campanie de strangere de fonduri, in principal pentru cumpararea de mancare.

"Am aflat ca organizatia Trei Frati Patati din Turda are grija de multi catei si are nevoie de putin ajutor, pentru a se putea ocupa de ei in continuare. Eu m-am cam ambalat si vreau să facem cumva sa ii ajutam. Am sunat la ei si am aflat cateva lucruri ingrijoratoare si anume: au peste 90 de catei in grija si deja spatiul a devenit insuficient, tarcurile sunt prea mici, au nevoie de pietris pentru ca e mult noroi, au nevoie de materiale pentru a mai face casute pentru catei si, cel mai important, au nevoie de hrana, deoarece vine iarna si trebuie sa-i hraneasca mai mult", a precizat Alex Ursa, intr-un material postat pe blog.

Daca vreti sa ii ajutati pe cateii de la "Trei Frati Patati", sunteti asteptati cu un sac de mancare de catei sau cu banii pentru cumpararea unuia, sambata, 11 decembrie, intre orele  14.00 si 19.00, in fata magazinului Auchan, din cadrul Iulius Mall..

De asemenea, pot fi donati bani direct AICI in conturile organizatiei Trei Frati Patrati!

Comentarii Facebook