Directorul Rosal Cluj vrea deszapezire ca in Germania: "Sa oprim traficul in oras ca si in Munchen, pana cand trece ninsoarea" - VIDEO

 

Directorul Rosal Cluj, Sergiu Hosu, a declarat ca, daca deszapezirea ar fi ca in Germania, traficul ar fi inchis pana cand s-ar opri ninsoarea si abia apoi ar intra plugurile in actiune cu mai mare eficienta.
      
"Daca ningea in Germania cum a nins aici, este directiva ca nu ai voie sa intervii pana cand ninsoarea se opreste. La noi se deszapezeste in continuare. Pot sa va spun ca exista interval mort de timp, de exemplu de la 1.00 pana la 4.00 dimineata poate ca nu a circulat nimeni, dar noi am curatat carosabilul ca si cum ar fi circulatie", a spus Sergiu Hosu, directorul Rosal Cluj

"Daca ati fost in Germania, in momentul in care ninge se inchide autostrada se inchide circulatia. Si in Munchen si pe orase se opreste circulatia pana in momentul in care au acces utilajele de deszapezire si se vede efectul materialul antiderapant. La noi nu se vede!", mai explicat Sergiu Hosu.

Viceprimarul Radu Moisin si reprezentantii firmelor de deszapezire, Rosal si Brantner, au declarat in cadrul unei conferinte de presa ca, in noaptea de 24 spre 25 februarie, s-au inregistrat mai multe valuri de ninsoare si din aceasta cauza interventia plugurilor a fost ingreunata.

Nicuna dintre firmele de deszapezire nu au fost amendate, fiind chiar felicitate pentru modul in care au intervenit pe strazi.

Comentarii Facebook