Solistul Operei Maghiare, Sziklavari Szilard, s-a sinucis din dragoste


Solistul Operei Maghiare din Cluj, Sziklavari Szilard, care s-a sinucis in noaptea de duminica spre luni, a recurs la gestul tragic dupa ce s-a certat cu logodnica lui.

Sziklavari Szilard a avut duminica seara spectacol si a plecat acasa binedispus, sustin colegii acestuia. Acolo s-ar fi certat cu logodnica lui, Banto Anita, care l-a anuntat ca il paraseste si chiar a plecat de acasa.

Sziklavari Szilard a fost gasit in baie, in jurul orei 3.00 dimineata, injunghiat in piept. El a fost transportat la Institutul Inimii, dar a decedat luni, in jurul orei 12.10.

Cei doi tineri ar fi urmat sa se casatoreasca in 2012.

 

Szilard Sziklavari, solist la Opera Maghiara Cluj, s-a sinucis


Szilard Sziklavari, solist la Opera Maghiara din Cluj, a fost gasit injughiat in baia din propria casa, in noaptea de duminica spre luni, dupa un spectacol.

Iubita lui Szilard Szileklavari, 31 de ani, a sunat la 112 si tanarul fost transportat de un echipaj SMURD la Institutul Inimii, dar a decedat ca urmare a ranilor suferite.

Politistii banuiesc ca solistul Operei Maghiare din Cluj si-a pus capat zilelor, dar cercetarile continua. Szilard Szileklavari s-a injunghiat in zona pieptului cu un cutit de bucatarie.

 

Medicii de la Institutul Inimii l-au operat de doua ori, dar luni, 2 aprilie, in jurul orei 12.00 s-a inregistrat decesul.

 

"Si-a aplicat mai multe lovituri de cutit in zona hemitoracelui stang in baia locuintei. A fost dus la spital si a suferit doua interventii chirurgicale si a decedat luni, in jurul orei 12.10", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.