Duminica 28 Aprilie

Diagnosticată cu leucemie, Andreea, o tânără aflată în îngrijirea Institutului Oncologic Cluj-Napoca, are nevoie de sânge


Andreea, o tânără diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică se află acum în îngrijirea Institutului Oncologic Cluj Napoca și are constant nevoie de transfuzii de sânge. Gherman Maria Andreea are nevoie disperată de ajutor, iar numărul donatorilor este foarte mic în comparaţie cu nevoile spitalelor.

Un tânăr a lansat un apel la donare de sânge pe o rețea de socializare.

„Hai să fim sprijinul pentru Gherman Maria Andreea, o tânără aflată într-o luptă dificilă. Diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică, Andreea se află acum în îngrijirea Institutului Oncologic Cluj Napoca.

Andreea are nevoie disperată de sânge, indiferent de grupa sanguină. Acum, mai mult ca oricând, este momentul să ne mobilizăm și să îi oferim o șansă în această luptă. Fiecare donare de sânge contează enorm în ajutorul ei.

Oportunitatea de a dona sânge se găsește în fiecare județ și centru de transfuzie. Tot ce trebuie să faci este să menționezi numele "Gherman Andreea Maria" atunci când donezi. 

Astăzi, caravana centrului de transfuzie se află la Jibou, la policlinică. Dacă simți în tine dorința de a ajuta și puterea de a face o schimbare, te rugăm să te alături efortului nostru pentru a-i da Andreei șansa la o viață mai bună”, a scris pe Facebook Puiu Unguraș, un tânăr din Jibou foarte implicat în viața socială din oraș.


Comentarii Facebook