Incendiu violent la un hotel din cea mai cunoscută stațiune a Ardealului! Turiștii panicați s-au evacuat pe geam - VIDEO


Un incendiu violent a izbucnit joi la Hotel Mureș din stațiunea Băile Felix, Bihor. Potrivit reprezentanților ISU, flăcările au cuprins două camere de la etajul 2 al clădirii, iar pompierii intervin pentru stingerea incendiului violent.

„Incendiu violent la Hotel Mureş din Băile Felix”, anunţă, joi, ISU Bihor. 

Potrivit unor filmări apărute în mediul online, oamenii, disperați au început să iasă din camere pe geamuri, pe scara exterioară amplasată pe peretele clădirii.

Mulți români din vestul țării au decis să petreacă frumos minivacanța de Sfânta Maria la stațiunea Băile Felix. Toate hotelurile și pensiunile sunt pline, la fel și complexele balneare cu zeci de piscine. În aceste zile, hotelul este arhiplin, nefiind nici un loc de cazare disponibil pe aplicațiile online, toate camerele fiind ocupate.

------------

UPDATE

Incendiul izbucnit a fost lichidat, a declarat ISU Bihor, care au precizat că şapte persoane au primit îngrijiri medicale iar peste 500 de turişti s-au autoevacuat sau au fost evacuaţi de pompieri. Incendiul a izbucnit într-o cameră tehnică de la etajul II, un depozit, iar în scurt timp holurile şi alte camere au fost inundate de un fum dens.

Video: Facebook/Mariana Elena Dogarel

Comentarii Facebook