Duminica 28 Aprilie

Accident cu două mașini și un camion în Cluj! O femeie și un copil au fost transportați la spital - FOTO


Pompierii din cadrul Gărzii Băișoara și Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut între localitățile Săcel și Liteni, județul Cluj. 

„La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ, unde au găsit un autocamion, un microbuz și un autoturism avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

O femeie și un copil, în vârstă de 6 ani, au primit primul ajutor calificat de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportați pentru investigații și îngrijiri medicale la spital”, transmite ISU Cluj.

Conform primelor evaluări, victimele au suferit afecțiuni ușoare.

-----------------

UPDATE

„La data de 17 august, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DJ107 M, între localitățile Săcel și Liteni.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, în timp ce conducea un microbuz, ar fi intenționat să pătrundă într-o parcare, intrând în coliziune laterală cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani.

În urma coliziunii, microbuzul a fost proiectat într-un autoturism aflat pe aceeași direcție de mers.

O femeie în vârstă de 33 de ani și un minor de 6 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital pentru mai multe investigații.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii Facebook