Detalii despre sinuciderea tinerei eleve de la Cluj! Fiul primarului spune că nu avea o relație cu fiica preotului


Cristi Tomoiagă, fiul primarului din Moisei, spune că nu avea o relație cu eleva din Cluj, care s-a sinucis zilele trecute, în cartierul Zorilor. 

Maria Tomoiagă, tânăra de 18 ani din județul Maramureș, care s-a aruncat pe 6 septembrie de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca este fiica unui preot.

Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru mesajele prin care mi-ați transmis că nu credeți minciunile care s-au propagat în spațiul public despre mine, în legătură cu tragicul eveniment care a îndoliat comunitatea noastră. 

Susținerea voastră mă va ajuta sa trec peste impactul nefericit pe care aceste minciuni l-au avut asupra mea. 

În continuare vreau să mă adresez celor care nu mă cunosc și mai ales celor care au început să mă judece.

Am fost amic cu Maria în ciclul gimnazial, amândoi frecventând aceeași școală. Încercați să înțelegeți ce relație poate să existe între doi copii de 13-14 ani. 

Apoi fiecare a plecat pe drumul lui. Eu la Baia Mare și, după un an, Maria la Cluj. De atunci ne-am văzut doar la ocazii rare, în vacanțe. Nu am mai avut niciun fel de relație. Nu vorbeam la telefon și nu ne scriam mesaje. 

Acel mesaj publicat de Maria înaintea fatidicului moment nu îmi era adresat mie. Nu se pune problema să-i fi făcut vreo poză indecentă, cu atât mai mult să fi distribuit în mediul online.

Dacă nu eram "feciorul primarului", numele meu nu era amestecat în această poveste urâtă. Ținta e tatăl meu și scopul e denigrarea acestuia. 

Le cer celor care au inventat aceste calomnii să se lupte cu primarul cu toate armele politice pe care le au la îndemână. Dar să îi lase familia în pace. Pentru că eu nu îmi voi face niciodată familia de rușine. 

Unii dintre cei care au inventat aceste minciuni ordinare au copii. Și există o Justiție Divină...

Sincere Condoleanțe familiei părintelui...

Vă mulțumesc tuturor...”, le-a transmis Cristi Tomoiagă cunoscuților săi de pe Facebook.

„Sper să mă ierți într-o zi că nu am avut puterea să continui”. Anchetatorii susțin că gestul Mariei, fata care s-a sinucis la Cluj, a fost premeditat

Capture.PNG

Comentarii Facebook