S-au suplimentat autobuzele în Florești. S-a reluat și trafic pe centura de sud - Răzoare - Metro


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, anunță suplimentarea autobuzelor și deschiderea traficului rutier pe Răzoare. 

Începând de astăzi, vor fi suplimentate cursele CTP pe raza UAT Florești, totodată a fost reluată circulația pe strada Răzoare. Pentru întârzierile la lucrările de introducere a conductei de gaz de pe strada Cetății au fost luate măsuri față de beneficiarul lucrării, care este obligat să găsească soluții pentru finalizarea proiectului și reluarea traficului în condiții normale cât mai repede posibil”, a explicat primarul.

În plus, dacă va fi nevoie vor fi testate alte rute. ”Am avut discuții cu conducerea CTP pentru eficientizarea programului curselor, suplimentarea numărului de mijloace de transport, iar în cazul în care va fi necesar, chiar testarea unor eventuale modificări temporare ale rutelor. Poliția locală a fost și va fi prezentă în intersecții cu dificultăți (ex: zona Terra) la primele ore, pentru decongestionarea traficului rutier. 

După prima săptămână de la începerea anului școlar și evaluarea situațiilor de lucrări în proiectele de infrastructură de la nivelul comunei, mă bucur să vă pot anunța reluarea traficului rutier pe zona Centurii de Sud-strada Răzoare - Metro”. 

Vestea bună este că pe strada Eroilor se lucrează în permanență, zi și noapte, iar termenul de finalizare este finalul anului.

Pe strada Cetății, unde se introduce în subteran conducta de gaz, primarul Bogdan Pivariu a notificat companiile de gaz să lucreze mai repede. ”Referitor la situația dificilă generată în trafic de lucrările de strada Cetății, de introducere în subteran a conductei de gaz, am notificat beneficiarului proiectului toate problemele constatate și am solicitat reluarea lucrărilor și finalizarea proiectului în cel mai scurt timp. Având în vedere valorile de trafic rutier, nu mai putem accepta întârzieri care generează asemenea disconfort tuturor locuitorilor”, a spus primarul Pivariu.

Comentarii Facebook