Detalii de la groaznicul accident din Aghireșu. Clujeanul care a murit și-a călcat propria soție cu mașina, apoi a intrat direct în zid



Un bărbat, de 42 de ani, și-a pierdut viața, vineri seară, în urma unui accident rutier petrecut la Aghireșu, rănind și o altă persoană în proces.

Victima, o femeie de 40 de ani, era chiar soția conducătorului auto, cu care se afla în prag de divorț.

Cei doi soti erau casatoriti de 15 ani si aveau impreuna o fata de 10 ani. In urma cu 3 luni, s-au despartit, iar femeia a luat fetita si s-au mutat in alta parte, urmand sa divorteze, potrivit Pro TV.

Potrivit reprezentanților poliției, șoferul a intrat cu mașina pe trotuar, a lovit-o pe soția sa, apoi a continuat drumul, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent în zidul unui imobil, în urma impactului bărbatul pierzându-și viața.

Din fericire, femeia a reușit să supraviețuiască, fiind însă rănită foarte grav.

La data de 16 decembrie a.c., in jurul orei 20:40, pe raza localităţii Aghireşu-Fabrici s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia.

Conform primelor informatii, un bărbat, de 42 de ani, din Aghireşu Fabrici, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii de domiciliu, a pătruns pe trotuar şi a rănit grav o femeie, de 40 de ani, din aceeaşi localitate.

Ulterior impactului, bărbatul şi-a continuat deplasarea pe DJ 108 C, a intrat pe sensul opus de mers, a avariat o ţeavă de gaz, după care a intrat frontal în gardul unui imobil”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările cu privire la modul de producere al accidentului rutier.

Comentarii Facebook