Descoperire macabră! Trei persoane, prinse în trafic transportând un cadavru înfășurat într-un covor. Polițiștii au rămas șocați


Trei persoane au fost surprinse de polițiștii din Voluntari în timp ce transportau spre Ialomița cadavrul unei femei de 93 de ani. Cercetările au scos la iveală că bătrâna decedase în București, iar rudele ei, adică cele trei persoane, au decis să o ducă acasă pentru a o înmormânta, potrivit Inspectoratului de Poliție Ilfov. 

Agenții au fost sesizați în jurul orei 20.30 de un bărbat care i-a anunțat că a văzut trei persoane care urcau într-o mașină un cadavru înfășurat într-un covor. După ce ar fi  oprit în trafic automobilul în cauză, polițiștii au constatat că în interiorul acestuia se afla cadavrul unei femei de 93 de ani, conform unui articol libertatea.ro

Atât autoturismul, cât și cele trei persoane care transportau cadavrul, respectiv doi bărbați și o femeie, în vârstă de 30, 47 și 55 de ani, au fost conduse la sediul Poliției orașului Voluntari, pentru cercetări. De asemenea, la sediul Poliției orașului Voluntari s-au prezentat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști pentru efectuarea de cercetări”, precizează reprezentanții  Inspectoratului de Poliție Ilfov.

Agenții au descoperit că bătrâna murise într-un apartament din București, iar cele trei persoane, rudele acesteia, o duceau în județul Ialomița pentru a fi îngropată.

Serviciul de Medicină Legală Ilfov a ridicat cadavrul pentru efectuarea necropsiei. În acest caz, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, menționează IPJ Ilfov. 

Potrivit Antena 3,  cei doi bărbați opriți în trafic ar fi nepoții bătrânei. Ei ar fi decis că cel mai bine ar fi să-și transporte bunica înfășurată în covor, în loc să apeleze la serviciile unei firme de pompe funebre, prima soluție fiind mai ieftină. 


Comentarii Facebook