Bombardier prins pe Traian Vuia cu viteză și-a arătat mușchii. Polițiștii l-au pus la punct urgent


Un șofer a fost depistat joi, 17 februarie, pe strada Traian Vuia, cu viteză mult peste limita permisă. Bărbatul avea 110 km/h și a fost oprit în jurul orei 19.00, după ce a fost înregistrat de aparatul radar. Acesta își arăta mușchii cu mașina lui puternică.

Bărbatului i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Acesta a fost prins în cadrul unei razii de proporții de pe drumuri, în care au fost verificate în trafic peste 220 de autovehicule, din tot județul.

În total , polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroului Rutier, alături de cei ai Secțiilor 1-7 și Secțiilor Rurale, au aplicat în total 145 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 25.440 de lei, din care 133 pentru nerespectarea normelor prevăzute de OUG 195/2002.

39 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor auto pentru încălcarea regimului legal al vitezei, iar alte 26 pentru abateri ale pietonilor.

De asemenea, au fost reținute șase permise de conducere.

Comentarii Facebook