Descindere DIICOT la Cluj. Au percheziționat șase suspecți de trafic de minori


Polițiștii clujeni, specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au efectuat percheziții, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, la șase persoane suspectate că ar fi racolat mai multe minore, cu promisiunea oferirii unor locuri de muncă în străinătate, pe care exploatat sexual în Cehia şi Austria.

In 3 decembrie, poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj Napoca, sprijiniţi de cei din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat cinci percheziţii la mai multe persoane din municipiile Cluj Napoca, Baia Mare şi Dej, suspectate de comiterea infracţiunii de trafic de minori, se anunță într-un comunicat al Poliției Române.

Cei șase suspecți, cu vârste între 25 şi 53 de ani, ar fi racolat, transportat, găzduit şi exploatat sexual în Cehia şi Austria mai multe minore, racolate din România.

Suspecții au fost duși la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj pentru audieri, urmând ca în urma probatoriului să fie luate măsurile legale necesare. La acţiune au participat şi jandarmi ai G.M.J. Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook