Trei minori, prinși de polițiștii clujeni în autobuz după ce au spart o mașină


Polițiștii clujeni au prins trei minori într-un autobuz. Cei trei au spart o mașină în Mărăști, de unde au furat o geantă ce conținea mai multe bunuri și 500 de lei. Minorii s-au urcat apo într-un autobuz, unde au fost depistați de polițiști.

"În 3 decembrie, ora 15.30, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat într-un mijloc de transport în comun pe ruta Piaţa Mărăşti - Piaţa Mihai Viteazu trei minori având asupra lor o geantă de damă în care căutau şi din care împărţeau între ei diferite bunuri. Cei trei minori cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, din Cluj-Napoca, au fost conduşi la Secţia 2 Poliţie, unde au fost identificaţi. Asupra celor trei s-au găsit mai multe bunuri, acte de identitate, înscrisuri şi carduri aparţinând altor persoane. În urma verificărilor efectuate s-a stabilt că cei trei, în jurul orei 15.00, prin spargerea geamului unui autoturism parcat pe str. Petofi Şandor, au sustras o geantă de damă cu acte şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu de 500 lei, după care cu geanta asupra lor, au urcat în mijlocul de transport în comun unde au fost depistaţi de poliţişti", transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii au dispus începerea urmăririi penale a minorilor de 17 și 14 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Tânărul de 17 ani a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj.

Comentarii Facebook