Deschidere oficială a anului universitar la UBB Cluj - FOTO

 

Sala Aula Magna a Universităţii Babeş-Bolyai a găzduit luni, 1 octombrie 2012, cu începere de la ora 9.00, ceremonia oficială de deschidere a anului universitar 2012-2013.

 

La ceremonie au participat alături de studenţii şi reprezentanţii conducerii Universităţii,  personalităţi ale vieţii religioase, culturale, politice clujene, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri, care au subliniat importanţa deschiderii mediului universitar către comunitate, cu păstrarea nivelului ridicat de calitate a actului didactic. 

 

Vrem ca noul an universitar să se deruleze sub semnul ”Tradiţiei şi excelenţei”, să ne conducă la rezultate deosebite în cercetare şi educaţie şi să ne plaseze pe locul meritat între celelalte universităţi din lume.   

 

Universitatea are nevoie permanentă de dinamism, de schimbare, de adaptare, în acord cu evoluţia lumii şi a ţării. Fiind o comunitate, universitatea noastră se sprijină pe coeziunea tuturor membrilor săi, sub semnul interculturalismului, al multilingvismului, al diversităţii spirituale. Or, această coeziune nu vine de la sine, ci se construieşte cu eforturi, ivite din dăruire, din pasiune, din raţiune şi din foarte multă iubire”, a declarat rectorul Universităţii Babeş-Bolyai, Ioan Aurel Pop. 

Comentarii Facebook