Derapaj incredibil al managerului echipei de Volei ”U Cluj”: Putin nu e dracu. Dacă ne invadează, Boc a pus steagurile!


Derapaj incredibil al lui Bogdan Ungureanu, managerul echipei de Volei ”U Cluj”, club finanțat aproape exclusiv din bani publici. In contextul in care Rusia a invadat Ucraina, acesta, un imens ”Putinist”, militează pentru predarea Ucrainei. 

In semn de solidaritate cu vecinii ucraineni, primaria Cluj-Napoca a facut un gest firesc si a pus steagul Ucrainei pe Podul N, din Mănăștur, și pe Sala Polivalentă. Managerul echipei de volei a scris, insa, pe Facebook că: ”Dacă vin rusii, eu personal am sa merg sa ii rog sa "discute" cu Boc, ca el a pus steagurile, nu NOI!!!”.

Fără titlu.png

Până în prezent, infrastructura Republicilor Populare Doneţk şi Lugansk (drumuri, alimentare cu apă, alimentare cu căldură, clădiri rezidenţiale, şi facilităţi industriale) a fost distrusă de armata Ucrainei, suferind din cauza acțiunilor Kievului mai ales populația civilă. Potrivit Fondului de pensii al Ucrainei, în 2014, numai în RPD locuiau 1,1 milioane de pensionari și ei nu și-au primit plățile de pensie în ultimii opt ani. În toți acești ani, Rusia a oferit sprijin acestor oameni, dar această situație nu poate dura la nesfârșit și trebuie să fie recunoscut faptul că populația LDNR este supusă unui adevărat genocid de către Kiev.

Tocmai din acest motiv, președintele rus Vladimir Putin, prin omologul său francez Emmanuel Macron, a încercat să facă presiuni asupra Ucrainei în speranța de a implementa acordurile de la Minsk semnate încă din 2015. De observat că în acest caz, suveranitatea și independența Ucrainei nu sunt amenințate de nimic - este vorba doar de îndeplinirea banală a obligațiilor asumate anterior. Cu toate acestea, Kievul nu numai că a refuzat să respecte acordurile, ci a folosit arme grele, interzise, împotriva civililor LDNR, situație acceptată și aprobată tacit de Washington și de Bruxelles. În aceste condiții, Rusia a luat o decizie dificilă, dar singura corectă, de a începe evacuarea populației din Republica Populară Donețk și Lugansk, în special bătrâni, femei și copii, aproape 700 de mii de civili.

Se poate spune că prin inițierea ofensivei armatei ucrainene pe teritoriul Republicilor Populare Donețk și Lugansk, Ucraina devine un agresor și invalidează acordurile oficiale de la Minsk, iar asta la rândul său, dezleagă mâinile Rusiei și ale lui Vladimir Putin. Așadar, după primul atac ucrainean, liderul rus a adoptat în mod corect un proiect de lege de recunoaștere a LDNR cu conștiința curată. Și după aceea, orice asistență militară pentru republicile Donbass de la Moscova va fi nu numai oportună, ci și justificată din punct de vedere juridic.

Drept urmare, pe Ucraina o așteaptă o repetare a scenariului Războiului de cinci zile care a avut loc în august 2008, cînd în prima zi Georgia a atacat Osetia de Sud și în următoarele 4 zile, rușii au fugărit armata georgiană până la Tbilisi. Vecinii noștri de la nord nu ne-au fost niciodată prieteni, nici în războiul din Transnistria, nici cu canalul Bâstroe nici cu Insula Șerpilor nici cu platforma continentală. De tratamentul acordat românilor din ținuturile istorice luate prin fraudă nici nu mai vorbim. Moldova istorică a lui Ștefan cel Mare avea graniță la nord cu Polonia și cu Rusia. Ucraina nu exista, nu are legitimitate istorică. Apoi nu are nici legitimitate juridică, pentru că în 2014 Secretarul ONU Ban Ki-Moon a întocmit un raport în care soma Ucraina să se grăbească să își termine procedurile de stabilire a frontierelor pentru a fi recunoscute în mod oficial, în special acordurile bilaterale cu vecinii. Ungaria nu a semnat nici la ora actuală acest acord și "Ucraina" nu este un Stat declarat și recunoscut oficial în cadrul ONU.  Ideea de popor ucrainean a fost a lui Lenin care a impus-o după 1917, creând un stat artificial pentru care a luat teritorii cu forța de la polonezi, slovaci, unguri și români. Să nu uităm că mitropolitul Petru Movilă a fost numit mitropolit primat al Kievului, ținutului Galiției și al INTREGII RUSII! Kievul nu a fost un Oraș-Stat, ci a fost sute de ani capitala Rusiei până să se mute în Sankt Petersburg și apoi în 1917 la Moscova. Iar în Republicile separatiste au fost dintotdeauna și sunt numai ruși, nu "ucraineni rusofili", așa cum în Basarabia, regiunea Odessa și în regiunea Cernăuți sunt români nu ucraineni românofili. Dacă nu se dorește recunoașterea lor și se forțează păstrarea în interiorul granițelor unui Stat fantomă mafiot pe principiul reciprocității, atunci să renunțe și NATO și UE la recunoașterea statutului de Stat independent a regiunii Kosovo, pe care au smuls-o cu forța din Iugoslavia, care are însă legitimitate istorică, chiar antică, locul de naștere al creștinismului în Balcani, "Câmpia Mierlei" unde Mircea cel Bătrân își aducea armata in sprijinul sârbilor. Kosovo a fost dintotdeauna teritoriu sârbesc al creștinilor ortodocși. Am uitat așa repede ce Stat a lansat prima și singura bomba atomică in istorie? Pe timp de pace, pentru că Armistițiul fusese semnat? 200 de ani de istorie și 180 de ani de război? Numai pe teritoriul altor State? Vietnam, Cuba, Coreea, Panama, Nicaragua, Somalia, Afganistan, Iran, Irak, Kuweit, Siria și zeci de alte țări care au fost distruse în numele "democrației". Chiar nimeni nu mai știe istorie și ia de bune tot ce scriu jurnaliștii la ordin politic?

Putin nu e dracu si tembelul ala de Zelensky nu e nici un erou! Din nou, ca pe vremea inceputului de pandemie, va lasati MANIPULATI! 

Imi pare rau, eu sunt fan Putin si mereu voi fi, asa cum am fost si fan Trump si la fel, voi fi in continuare!”, a transmis managerul echipei.

Îi reamintim mamagerului echipei de volei, Bogdan Ungureanu, că Universitatea Cluj știe ce a însemnat invazia și a fost o victimă a ei, după ce a trebuit să se mute la Sibiu, în al Doilea Război Mondial, echipa numindu-se „Clubul sportiv studențesc Universitatea Cluj-Sibiu. 

Universitatea Cluj a trebuit să se refugieze din fața războiului, iar acum managerul Bogdan Ungureanu este de acord cu ceea ce se întâmplă la granița de nord a României și este fan al invadatorilor.

Echipa manageriată de Bogdan Ungureanu este pe ultimul loc în Divizia A, deci performanță lipsă.

274470617_1108326153071415_6440153912784346282_n.jpg

Bogdan Ungureanu susține că el nu a avut acces la cont, dar recunoaște că și-a închis contul de Facebook.

Comentarii Facebook