Deputatul Petru Calian a trecut pe la Nana Club, dar a scapat basma curata! Facea un "studiu de impact" la bordel


Deputatul Petru Calian este unul dintre politicienii care apar in dosarul Nana Club, matroana Natalia Horja fiind condamnata la 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare.

In dosar mai apar si numele lui Adrian Gurzau, Mihai Szeplekan, Mircea Petric si Ovidiu Calin, comisarul sef Ciorba Zaharia, Ionut Iftimoaie si cantaretul Tudor Chirila.

Natalia Strechi a fost anchetata si trimisa in judecata pentru trafic de persoane, pe vremea cand conducea un club de noapte, Nana Club, situat pe strada Baba Novac.

In declaratiile date de mai multe tinere obligate sa se prostitueze apar si numele politicienilor clujeni. "Eu am intretinut relatii sexuale cu Petru Calian in camera hotelului mai sus-mentionat (...) In drum spre Cluj, Petru Calian mi-a dat personal suma de 250 de lei, iar Mihai Szeplekan i-a dat Erikai aceeasi suma, pentru serviciile sexuale prestate", a declarat in dosar una dintre tinere, Andra L.

"Eu si cu Teo am intretinut acolo relatii sexuale cu Mihai, iar la un moment dat Mihai a vorbit cu Teo, cerandu-i sa intretina relatii sexuale cu Petru Calian. Teo nu a vrut sa intretina relatii sexuale cu Petru Calian. Eu am intretinut relatii sexuale cu Petru Calian", a mai spus, in fata procurorilor, o alta tanara, Anca Monica B..

Despre acest din urma episod, petrecut intr-un hotel din Bucuresti, Mihai Szeplecan le-ar fi declarat procurorilor: "Fiind cazati la Hotel Bucuresti din Bucuresti, eu si Petru Calian ne-am dus in apartamentul cu doua camere impreuna cu cele doua fete. Anca s-a dus in camera cu Petru Calian, insa nu stiu ce s-a intamplat intre acestia".

Deputatul Petru Calian a fost audiat de procurori si a recunoscut ca a fost la clubul Nana, dar cu scopul de a se documenta pentru o initiativa legislativa.

"In calitatea de demnitar pe care am avut-o si pe care o am si acum, faceam un studiu de impact pentru o initiativa legislativa, care sa reglementeze fenomenul prostitutiei, timp in care printr-o terta persoana am cunoscut o tanara pe care o cheama Dania. Pe durata efectuarii studiului am purtat mai multe discutii cu aceasta, inclusiv telefonice, pe aceasta tema, pentru a ma convinge daca acest fenomen exista", ar fi declarat Petru Calian.

Alte persoane care au trecut pe la bordelul clujean sunt Ovidiu Calin, fostul director al Regionalei de Posta Cluj, deputatul PDL Adrian Gurzau, fostul consilier local PRM, Mircea Petric, dar si sportivi si artisti.

Mihai Szeplekan a spus pe durata procesului ca totul s-a intamplat in anul 2005, cand era membru PRM, intre timp ajungand consilier judetean PNL.

"Am organizat Galele Local Kombat in 2005. Atunci niste sportivi ne-au cerut sa ii ducem intr-un bar si un membru PRM ne-a recomandat acest local. Am mers acolo si putin ni s-a parut ciudat ca se intra cu interfon. Apoi cand am intrat acolo am fost foarte surprinsi ca erau 10 membri ai PRM care fie lucrau, fie erau clienti acolo. Inclusiv aceste fete de care se vorbeste acum. Nu am fost singuri, erau 30 de persoane, iar pe fetele acestea le cunosteam demult. Am mai fost intr-adevar cu ele la Baia Mare si Bucuresti, dar niciodata doar noi si ele, ci cu autocar, in care mai erau 30 de persoane. Eu nu am avut niciodata nicio legatura sexuala sau financiara cu aceste fete", a mai declarat Mihai Szeplekan.

Deputatul Petru Calian a spus ca totul este o mizerie si ca numai rautaciosii l-au putut acuza de asa ceva. "Sunt mizerii! Chiar sunt rautaciosi oamenii care au scornit aceasta poveste. Este o intamplare din 2005 si dupa 5 ani vin cu asemenea mizerii. Este o faza care s-a petrecut in 2005, cand am organizat Gala Local Kombat la Cluj impreuna cu Mihai Szeplekan si dupa eveniment am iesit cu toti la un restaurant, acolo la Nana Club. De acolo m-am dus acasa, restul cred ca au facut la fel, nu am facut inventarul nimanui, au fost zeci de oameni, nu stiu daca cineva a fost la prostituate, dar eu nu am fost", a declarat Calian.

O alta fata l-a acuzat, totusi, pe parlamentar ca a incercat sa o forteze ca sa intretina relatii sexuale cu el.

Ioana C. le-a spus procurorilor ca "Petru Calian mi-a propus sa intretin relatii sexuale cu el, spunandu-mi ca ma va plati, acesta fiind in relatii bune cu Natalia, deoarece si ea este membra PRM. Calian m-a chemat la Hotel Transilvania, eu cerandu-i niste bani cu imprumut in prealabil deoarece aveam de sustinut un examen de limba strina la Bucuresti si nu aveam bani. El m-a chemat sa-mi dea banii de care aveam nevoie la hotelul mai sus-mentionat si a insistat sa cumparam de la magazin ceva cu "P", eu nestiind despre ce este vorba. Am aflat insa cand am ajuns la hotel ca era vorba despre prezervative si ca vroia sa intretina relatii sexuale cu mine. Eu am refuzat acest lucru, iar el s-a enervat, incercand sa ma pipaie si sa ma sarute".

Fetele le-au povestit anchetatorilor si despre cele petrecute la Gala K1, organizata la Cluj in 2005.

"Cunosc faptul ca prin 2005 a fost organizata la Cluj gala K1, iar Erica Teo si Anca au plecat la Bucuresti dupa terminarea galei impreuna cu Mihai Szeplecan si cu Ionut Iftimoaie, luptator de K1. Nu cunosc ce s-a intamplat la Bucuresti, dar stiu ca una dintre fete nu a fost platita pentru serviciile sexuale cu cei mai sus mentionati, toate intorcandu-se la Cluj. Printre clientii din Nana Club l-am mai vazut in incinta clubului pe patronul de la Diesel, numitul Buteanu Mircea si pe patronul de la Hotel Residence, numitul Levi", a mai spus Andra L.

"Calitatea mea in dosarul aflat pe rol la Tribunalul Cluj este de martor, alaturi de circa alte 100 de persoane. In acest dosar este instrumentat un caz care vizeaza o persoana numita Natalia Strechi, pe care nu o cunosc si cu care nu am avut niciun fel de legatura" a spus Petru Calian.

In dosar apare si numele comisarul sef Ciorba Zaharia, adjunctul sefului Politiei Cluj-Napoca.

Ciorba Zaharia a recunoscut ca in urma cu 7 ani a fost la Nana Club, dar ca nu a vazut nimic suspect pe durata "vizitei". "Am fost acolo cu mai multe persoane si nu am vazut ceva ce sa iasa in evidenta. Nu am vazut prostituate sau bare cum sunt in localurile astea de noapte, asadar nu erau fete care sa se dezbrace sa faca streaptease. Am stat acolo o vreme, dar nu am facut nimic nelalocul lui", a declarat comisarul sef Ciorba Zaharia.

Acesta a mai adaugat ca nu stia ce afaceri derula Natalia Strechi.

Patroana de la Nana Cluj, condamnata la trei ani si opt luni de puscarie! Ea "servea" minore politicienilor

 

Natalia Horja, patroana de la Nana Club, a fost condamnata la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare, fiind invinuita de trafic de minori, proxenetism si trafic de persoane.

Sentinta a fost data de Tribunalul Cluj, intr-un dosar de rasunet, politicieni, sportivi si artisti fiind clientii bordelului de la Nana Club. Stabilimentul de moravuri usoare a functionat pe strada Baba Novac.

Natalia Horja este acuzata ca exploata mai multe minore, care erau plasate contra cost clientilor cu dare de mana. In perioada 2004 - 2006, prin bordelul de la Nana Club au trecut 20 de tinere, dintre care sase erau minore. Procurorii sustin ca Natalia Horja prefera "tinerele discrete si finute, sa aiba trasaturi faine, tampite, sa taca si sa faca".

Comentarii Facebook