Deputatii PNL picheteaza sediile PDL si cer schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase - VIDEO si FOTO


Mai multi membri ai PNL Cluj au pichetat astazi sediul PDL Cluj si au cerut demisia presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

"Roberta Anastase a furat in Parlament 6 milioane de pensionari la votarea Legii Pensiilor si ii va mai fura si pe cei care vor intra in pensie. Actiunea este in toata tara si va dura pana duminica viitoare. Vor fi trimise in judetul Cluj 100.000 de scrisori prin care le explicam oamenilor care este pozitia noastra si exista si o petitie online, pe care am initit-o", a declart Horea Uioreanu.

In fata sediul PDL Cluj s-au strans circa 15-20 de membri PNL "inarmati" cu parcarte, pe care au scris "Demisia hotilor din PD-L".  Liberalii ii cer demisia Robertei Anastase pentru ca la votarea Legii Pensiilor, din luna octombrie, a numar 170 de voturi, in conditiile in care in sala erau aproximativ 80 de deputati.

 

Deputatul PNL, Horea Uioreanu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca protestul inceput astazi va continua pana duminica viitoare, perioada in care vor fi stranse semnaturi pentru demiterea Robertei Anastase si vor fi trimise scrisori clujenilor.

 

La Cluj, pichetarea efectiva a sediilor PDL va fi facuta in perioada 25 - 28 noiembrie, in prezenta deputatului Horea Uioreanu.

Comentarii Facebook