DEMISIA! Șeful OPC Cluj, Cristian Nicula, și al DSV Cluj, Pivariu, au închis ochii la OTRAVA din carnea stricată

 

Șeful Comisariatului Regional Cluj - OPC, Cristian Nicula, este urmărit penal pentru trafic de influenţă şi constituire de grup infracţional organizat. 

 

Procurorii DIICOT i-au arestat deja pe şeful Serviciului Inspecţii din cadrul DSV Cluj, Mircea Olimpiu Lucaciu, şi pe medicul veterinar Ionel Ghîţ. Ghîţ aplica avizele sanitare membrilor reţelei de la Michelangelo, iar Mircea Lucaciu îi anunța pe patronii firmei Michelangelo că urmează să fie făcute controale.

 

Șeful OPC Cluj a dat un telefon în favoarea Michelangelo, pentru a transforma o amendă în Bistrița în avertisment. A primit în schimbul ”serviciului” 10 kg de carne.

 

Din dosar, vital mai era și comisarul-şef Onica Nicolae Marius, zis ”Doctorul”, de la Punctul de Trecere a Frontierei Vârşnad, care închidea ochii când intrau în țară transporturile cu carne alterată.

 

În acest dosar a mai fost audiat și șeful DSV Cluj, Nicolae Pivariu. Acesta a declarat că nu este cercetat, ci a fost dus la DIICOT ca și martor.

 

Cristia Nicula, șeful OPC Cluj, a fost dus și el la audieri în urmă cu o săptămână, tot ca martor, dar acum este pus sub acuzare.

 

Abatorul Piggy din Cluj vindea carne stricată la toate shaormeriile din Cluj - FOTO

 

Ce firmă de catering din Cluj-Napoca livra carne stricată, VERDE, de la Michelangelo

Comentarii Facebook