Șeful OPC Cluj, Cristian Nicula, a primit 10 kg de carne de la Michelangelo pentru a rezolva o AMENDĂ

 

Șeful Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Vest, Cristian Nicula, a primit 10 kg de carne de la Michelangelo pentru a rezolva o amendă.

 

În referatul DIICOT se arată că între unul dintre patronii firmei Michelangelo, Bogdan-Radu Curticiu, şi Cristian-Vasile Nicula, șeful OPC pe regiunea de Nord-Vest, era o relație penală.

 

Cristian Nicula a primit produse de carmangerie pentru a interveni pe lângă un alt inspector OPC, Rodica Romonţi, din Bistriţa Năsăud, care a amendat firma Michelangelo.

 

În 8 ianuarie, Curticiu i-a dat un SMS lui Cristian Nicula: ”Îţi zice ceva romonţi rodica din bn de la voi?”. După 24 de ore, Nicula îl întreabă pe Curticiu: ”S-o dus fata ta acolo?”. La scurt timp i-a cerut patroului Michelangelor 10 kilograme de carne: ”…să-mi trimiţi un mesaj cu numărul fetei tale, că mă opresc la ea, că vreau să cumpăr 10 kg de carne de porc”. 

 

Nicula a fost sunat a doua zi de Nora Păcurariu, trimisă la Năsăud pentru a rezolva problema firmei Michelangelo: ”…m-am dus la ea (Rodica Romonţi - n.r.) în birou…şi o venit şi mi-o adus să semnez şi mi-o tăiat peste aia amendă, ştii, înştiinţarea de plată”. 

 

Firma clujeană a primit un avertisment din partea inspectorului Rodica Ramonţi, conform evz.ro.

 

Foto: buzznews.ro

Comentarii Facebook