Abatorul Piggy din Cluj vindea carne stricată la toate shaormeriile din Cluj - FOTO

 

Carnea stricată de la magazinele Michelangelo era trimisă la abatorul Piggy, de pe strada Marinescu, unde era amestecată și trimisă la fast-food uri.

 

Inculpatul Curticiu Bogdan-Radu, fiind persoana care se ocupă şi de magazinele de desfacere deţinute de către SC Michelangelo SRL, procedează frecvent la punerea în circulaţie a unor produse alterate, modificarea termenelor de valabilitate (pentru a se acoperi data intrării pe teritoriul naţional sau pentru a se prelungi ilegal termenul de valabilitate al produselor)”, se arată în referatul procurorilor DIICOT.

 

În interceptările DIICOT se arată că administratorul Michelangelo, Bogdan Curticiu, trimitea carnea stricată la abatorul Piggy. ”Aceste împrejurări reies din convorbirile telefonice ale suspectului Curticiu Bogdan-Radu care în ceea ce priveşte carnea expirată/alterată, de cele mai multe ori, o transportă la SC Abatorul Piggy SRL pentru a fi amestecată cu alte sortimente de carne spre a fi introdusă în consumul populaţiei”, precizează anchetatorii.

 

Abatorul Piggy are pagină de Facebook, unde postează reclame. ”Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente si alte servicii de alimentatie, hoteluri, restaurante, fast food-uriزSTR. MARINESCU GHEORGHE, PROFESOR, Nr. 62, Loc. CLUJ NAPOCA, Jud. CLUJ, Cod poştal: 400337 Telefon : 0264450808”, scriu cei de la Piggy pe Facebook.

 

Firma Piggy SRL a fost înființată în 1994, iar în 2012 a avut o cifră de afaceri de 8.570.093 lei, dar profit zero.

 

Ce firmă de catering din Cluj-Napoca livra carne stricată, VERDE, de la Michelangelo

 

 

Foto: Doi angajați SC Piggy SRL, în timp ce pregăteau un kebab pentru un fast-food

Comentarii Facebook