Dealer-ul clujean de etnobotanice, suspectat ca vindea droguri in scoli

 

Un clujean, traficant de droguri, a intrat pe lista neagra a celor de la DIICOT, dupa ce a fost prins facand trafic de droguri chiar in locuinta personala.

Procurorii DIICOT Hunedoara au efectuat o singura perchezitie din Cluj-Napoca. Cel vizat este un anume Stefan Campean. Locuinta acestuia a fost perchezitionata de politisti, fiind descoperite mai multe sute de plicuri care contineau substante etnobotanice. Stefan Campean si prietena acestuia au fost retinuti si dusi la Deva unde in prezent sunt audiati in legatura cu implicarea lor in trafic de droguri.

Anchetatorii au confiscat plicurile cu etnobotanice urmand ca in zilele urmatoare sa fie efectuata o analiza de laborator care sa stabileasca daca prafurile descoperite sunt sau nu permise la comercializare. Legea care condamna traficul de droguri contine o ciudatetenie. Anumite substante, consiserate etnobotanice sunt interzise la comercializare in timp ce altele, cu alte compozitii chimice, sunt permise.

Surse judiciare mai sustin ca Stefan Campean era dealer de etnobotanice, de la el cumparand alti dealeri care vindeau substantele elevilor de la diferite licee din Deva si Hunedoara.

 

PERCHEZITII la Cluj! Sunt cautati traficanti de droguri care actioneaza in scoli

Comentarii Facebook