Curajoșii câini de salvare din Cluj și partenerii lor, decorați de Klaus Iohannis pentru misiunea din Turcia


Doi câini de salvare din Cluj și stăpânii lor au fost premiați de președintele Klaus Iohannis, pentru misiunea din Turcia, alături de alte echipaje din toată țara. 

Au fost decorați Oana Ciora cu Dino și Rareș Urs cu Max, ambele echipe din cadrul Asociației Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.), Eugen Voicu cu Kaly, Mihai Negoita (Nic Nini) cu Akim și Romica Daniel Chintoi cu Zura, din cadrul Asociației Clubul Cainilor Utilitari, și Cristian Brecica cu Vreni, de la Asociația Cainii SAR Gugulania Caransebes - CSG. Acestea au fost echipele de voluntari cu câini de căutare și salvare decorate astăzi de către președintele Klaus Iohannis pentru curajul și munca depusă la misiunea de sprijin acordată Turciei în urma cutremurului de pe 6 februarie.

Rareș Urs este pompieri la Cluj, iar Oana Ciora lucrează la Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.)

333305566_531550775787107_7146346337865234293_n.jpg

Suntem mândri de colegul nostru, plutonier adjutant Rareș Urs, de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca! Acesta a fost decorat cu ocazia Zilei Protecției Civile de către Președintele României, Klaus Werner Iohannis, pentru devotamentul și curajul dovedite pe timpul misiunii din Turcia! 

Rareș a plecat voluntar în Turcia alături de Asociația Câini de Salvare Transilvania. În dificila misiune, Rareș a fost însoțit de câinele său, Max”, spun cei de la ISU Cluj.

Comentarii Facebook