O stradă din cartierul Mănăștur arată mai rău decât o uliță de sat! Clujean: „Oraș de 7 stele, nu trotuar, nu iluminat, da impozite!”


Municipiul Cluj-Napoca își susține titlul de „oraș de 5 stele”, se pare că, doar în zonele centrale ale orașului. O stradă din cartierul Mănăștur arată mai rău decât o uliță de sat. Cu gropi în asfalt și fără trotuar, așa trăiesc oamenii de pe strada Hameiului din cartierul Mănăștur.

Un locuitor al străzii Hameiului din cartierul Mănăștur, situată în apropierea depoului Companiei de Transport Public a publicat o imagine cu dezastrul din această zonă.

Orașul de 7 stele...Str. Hameiului...nu asfalt, nu trotuar, nu iluminat, da impozite!”, a relatat clujeanul.

Nu știu de ce atâtea nemulțumiri...și gropi..și noroi...și zăpadă...tot ce își dorește un "gospodar" de 5 stele… Îi urăm succes la al V-lea congres!”, a comentat ironic un clujean la imaginile publicate pe un grup de Facebook destinat locuitorilor din Mănăștur. 

p1.jpeg

Strada Hameiului din cartierul Mănăștur nu pare să aibă nimic în comun cu „calitatea vieții” despre care vorbește constant administrația Boc. Situată lângă depoul de tramvaie Bucium din Mănăștur, strada arată ca după război, sunt zeci de gropi la doi metri de asfalt. 

Despre problemele acestei zone se vorbește încă din decembrie 2020, atunci la reclamațiile familiilor ce trăiesc pe strada Hameiului, Boc explicase că Primăria nu poate interveni cu lucrări de modernizare pe stradă, întrucât o porțiune se află în proprietate privată.

Unde primăria are proprietate, intervine și face modernizările de infrastructură necesare deci, dacă voi verifica suplimentar dacă strada este pe proprietate publică, mă voi asigura că vom interveni și vom face modernizarea necesară. Din păcate însă, Curtea de Conturi nu ne permite să facem niciun milimetru de investiție într-un obiectiv care nu aparține orașului sau nu a fost cedată orașului. În acele condiții, reglementarea în integralitatea aparține proprietarilor de drept ai imobilului, terenurilor, străzilor respective”, a declarat Emil Boc în 2020.

-------------------

UPDATE

Pentru strada Hameiului s-a demarat procedura de realizare a serviciilor de proiectare necesare în vederea obținerii autorizației de construire, pentru executarea lucrărilor de modernizare”, precizează Primăria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook