Șoferii ”de duminică” ignoră marcajele. Accident în centrul Clujului: ”S-au grăbit sã ajungă la party, la parcarea de pe Năvodari…” - VIDEO


Un accident în care au fost implicate trei mașini s-a produs în cursul nopții pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca. Totul a fost surprins de o cameră de bord, ulterior, video-ul fiind postat pe un grup de Facebook destinat traficului rutier din Cluj-Napoca. 

Mai precis, un șofer care se îndrepta cu viteză dinspre Piața Avram Iancu spre cartierul Mărăști a vrut să efectueze un viraj la intersecția cu strada Năvodari, dar a ignorat faptul că mai trebuia să se și asigure. Din partea stângă circula regulamentar un alt șofer, căruia i-a tăiat calea și a rezultat accidentul pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos.

În urma accidentului au fost avariate atât ambele mașini, cât și o mașină parcată în locul cu pricina. 

Internauții, la vederea imaginilor surprinse, s-au revoltat față de manevra șoferului și, pe lângă aceasta, au sesizat faptul că acolo este un loc în care adeseori se întâmplă accidente: ”Multi idioti virează acolo și pe următoarea strada (Petofi) direct de pe banda din mijloc”, a comentat un clujean.

Strada Năvodari este un drum care duce spre o parcare frecvent utilizată de tinerii clujeni pentru a-și da întâlnire pîn timpul nopții. După cum mărturisea o altă persoană, cei implicați în accident urmând să meargă acolo pentru o petrecere:Au fost niște tineri între 18-20 de ani. Probabil s-au grăbit sã ajungă la party, la parcarea de pe Năvodari…”.

Vezi video-ul de la minutul 2:09.

Comentarii Facebook