Cupoanele din programul "Rabla" au fost suplimentate la Cluj

 

REMAT Cluj a primit un supliment de 200 de cupoane dupa ce, in cursul zilei de ieri, vaucherele s-au epuizat. De la demararea programului "Rabla" in Cluj-Napoca au fost predate 600 de autoturisme.


"Noi am adus ieri inca 200 de tichete pentru ca am ramas fara si oamenii continua sa vina. Le-am primit astazi asa ca activitatea de preluare a rablelor nu va fi oprita. Vin circa 50 de persoane pe zi la punctele noastre de lucru si isi predau masinile vechi", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro, directorul REMAT Cluj, Traian Ienciu.

Stocul va fi refacut abia dupa ce cupoanele sunt epuizate in proportie de 80 %, dar directorul REMAT Cluj, Traian Ienciu, s-a declarat circumspect ca vor fi eliberate alte vauchere. "Este o problema la nivel national. Cate tichete mai sunt nu stiu pentru ca noi le cerem cand aproape le epuizam, dar in ritmul acesta pe finalul saptamanii va trebui sa cerem si altele. Vedem atunci daca mai primim", a mai spus directorul REMAT Cluj.

Cupoanele sunt ridicate de catre reprezentantii REMAT Cluj direct de la Fondul de Mediu Bucuresti si sunt eliberate celor care predau "rable" o data cu certificatul de distrugere a autoturismului predat.

Aproape 90 % dintre masinile predate in programul "Rabla" sunt marca Dacia. Vaucherele primite sunt in valoare de 3.800 de lei, dar foarte multi dintre cei care predau masinile vechi nu le folosesc pentru a cumpara un alt autoturism, ci le scot la vanzare pe internet sau in publicatiile cu anunturi.

Un astfel de tichet se vinde la Cluj cu preturi cuprinse intre 400 si 500 de euro.

Comentarii Facebook