Cum va arăta noua Casa de Cultură a Studenților. Din păcate lucrările nu au început la timp, iar costurile au crescut

 

Costul lucrărilor de modernizare a Casei de Cultură a Studenților Cluj va fi mai mare cu 40.000 de lei, pentru că proiectul a bătut prea mult pasul pe loc.

 

O hotărâre a Consiliului Local din aprilie 2010 prevedea că lucrările vor costa 322,58 mii lei, fără TVA, din care lucrările de construcții montaj se vor ridica la suma de 187,28 mii de lei.

 

Acum, după cinci luni, consilierii revin cu un nou proiect prin care propun majorarea costurilor, deoarece prețul materialelor de construcții a crescut. Propunerea este ca întreg proiectul să coste 362,88 mii de lei. 

 

Lucrările vizează modernizarea și reabilitarea spațiilor existente. Astfel, la etajul al doilea - aripa vestică - vor fi reabilitate elementele de finisaj și dotarea sălii cu instalație de sonorizare și amenajarea unei săli de dans.

 

La etajul al treilea, în aripa vestică, pe lângă reabilitarea elementelor de finisaj și dotarea cu instalație de sonorizare și videoproiecție, vor fi reconfigurate spațiile astfel încât să fie deschisă o nouă sală de conferințe.

 

La parter, în sala mare de spectacole, cortina va fi automatizată, iar la etajul întâi va fi montată o centrală termică și corpuri de încălzire. La etajul al doilea, în aripa vestică, va fi schimbat panoul electric, iar la etajul al treilea în sala de dans repetiții vor fi montate oglinzi.

Comentarii Facebook