Vârstnicii clujeni, răsfăţaţi de Boc cu peste 30.000 de euro

 

Ziua Internaţională a Vârstnicilor va avea loc în 1 octombrie, iar primarul este dispus să aloce suma de 30.000 de euro pentru a le oferi vârstnicilor clujeni un ospăţ pe cinste.

Petrecerea este organizată de către Consiliul Local, iar pe lângă masă de care bătrânii vor avea parte, aceştia vor putea asista şi la un concert.

Cea mai mare sumă, 120.000 de lei sunt pregătiţi să fie alocaţi pentru o masă la care se estimează că vor participa 1.500 de persoane. Preţul unui meniu pentru un ăensionar este de 80 de lei.

Vârstnicii clujeni nu au mai avut parte de această zi dedicată lor, Ziua Vârstnicilor, din anul 2009. Venit la Cluj, Emil Boc a vrut să reia această tradiţie, aşa că în acest an ei vor avea parte de puţin răsfăţ.

Pentru ca totul să fie perfect, CL alocă suma de 25.000 de lei pentru organizarea unui concert care face parte din același context.

Costurile pentru logistică: lumini, scenă şi sonsorizare spectacol ajung la 5.000 de lei. Totalul ajunge la suma de 150.000 de lei, adică 33 de mii de euro.

 

 

 

 

Comentarii Facebook