Duminica 28 Aprilie

Cum s-a produs tragicul accident pe DN1 Cluj-Oradea, în urma căruia un bărbat a murit. Un TIR a lovit o dubă a Poștei Române


Pompierii din cadrul Detașamentelor 2 Cluj-Napoca și Huedin au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, pe raza localității Dumbrava. Din nefericire, în urma evenimentului, a rezultat decesul unui bărbat de 49 de ani și rănirea unui pasager din autoutilitară, respectiv un bărbat de 52 de ani.

„La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier înregistrat pe  DN1 – E60, localitatea Dumbrava, între o autoutilitară și un ansamblu de vehicule (cap tractor+ semiremorcă).

Din primele verificări efectuate la fața locului polițiștii au constatat că șoferul ansamblului de vehicule, respectiv un bărbat, de 38 de ani, din județul Brăila, care circula pe direcția Bihor-Cluj, în condiții de carosabil umed ar fi pătruns pe sensul opus de mers, acroșând cu semiremorca autoutilitara condusă de bărbatul de 49 de ani din municipiul Cluj-Napoca.

Din nefericire, în urma evenimentului, a rezultat decesul bărbatului de 49 de ani și rănirea pasagerului din autoutilitară, respectiv un bărbat de 52 de ani”, transmite IPJ Cluj. 

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook