"Balada pentru trecatori", concert de muzica populara organizat la Cluj de Asociatia "Sfantul Nectarie", joi, 26 aprilie


Asociatia "Sfantul Nectarie" organizeaza joi, 26 aprilie, un eveniment dedicat persoanelor persoanelor afectate de boli oncologice si a familiilor acestora.

Evenimentul este organizat de Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a Vadului, Feleacului si Clujului, prin Asociatia "Sfantul Nectarie" din Cluj.

"In momentul de fata constructia Centrului este finalizata. Pasul urmator il reprezinta dotarea cu mobilier si cu aparatura medicala. in acest scop, in perioada aprilie - iulie a.c. se va desfasura o campanie de informare si strangere de fonduri care debuteaza joi, 26 aprilie a.c., cu Spectacolul caritabil de muzica populara BALADA PENTRU TRECATORI cu sustinerea colectivului Televiziunii Etno TV, pe scena Casei Universitarilor (Auditorium Maximum), strada Mihail Kogalniceanu, nr. 3-5, incepand cu ora 18.00", precizeaza organizatorii.

Prezentatorul spectacolului este artistul Aurelian Preda, iar pe scena vor urca Veta Biris, Tiberiu Ceia, Nicolae Sabau,Ileana Dumuta Mastan, Aurelian Preda, Vicentiu Mastan, Vasile Petrusan, Pr Doru Ghinea, Maria Ghinea, Nicusoa Iordan, Iosif Ciocloda, Nicolae Muresan, Mihai Varva, Pr Gavril Varva, Grigore Samboan si un grup de dansatori din localitatea Ciucea.

Invitatiile se gasesc in Bisericile Ortodoxe din Cluj-Napoca si la Magazinul de obiecte bisericesti din Piata Avram Iancu nr. 18.

Pretul unei invitatii este de 20 lei.

Comentarii Facebook