Cum l-a tratat vânzătoarea pe un clujean când a vrut să își cumpere un bilet de autobuz din stația de la cinema Florin Piersic


Un clujean a avut parte de o supriză neplăcută când a vrut să își cumpere un bilet de autobuz de la una din casele din stația de la cinematograful Florin Piersic.

Când a ajuns la ghișeu, vânzătoarea tocmai ieșea, iar acesta a întrebat-o dacă poate să îi vândă un bilet, ca să nu piardă autobuzul, însă femeia l-a refuzat pe mmotiv că ”se grăbește”.

Am vrut să îmi iau un bilet de la ghișeu, iar doamna vânzătoare tocmai ieșea. Am întrebat-o dacă poate să îmi vândă un bilei și mi-a zis că nu poate, pentru că se grăbește. AM întrebat-o cum așa, iar aceasta mi-a spus că trebuie să plece și m-a trimis să îmi cumpăr bilet de la aparat, că doar de acolo se mai poate lua. Cu toate acestea la ghișeu este afișat programul până la ora 20.00. Mai mult, nu era niciun bilet în geam cu pauză de masă sau în care să anunțe că se întoarce imediat”, ne-a relatat clujeanul revoltat.

Nu înțeleg de ce le mai țin pe doamnele astea dacă tot la aparat ne trimit să luăm bilete. Până acum se plângeau că le dau afara după ce se montează aceste mașinării, dar văd că nu fac mari eforturi pentru a-și merita slujba”, se mai plânge bărbatul.

Comentarii Facebook