Cum furau carne doi angajați au unei firme din Florești. Polițiștii i-au prins cu zeci de kilograme de produse


Polițiștii clujeni au depistat în trafic două persoane, angajați ai unei firme din Florești, care ar fi sustras zeci de kilograme de produse.

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 06:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat, pe DN1 E60, un conducător auto care transporta produse din carne de pui, fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege”, anunță IPJ Cluj.

Astfel, bărbatul de 32 de ani, din județul Sălaj, în calitate de șofer al unei societăți comerciale din Florești, a fost depistat transportând cu o autoutilitară circa 75 kg file din piept de pui pentru care nu deținea documente de proveniență.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, cel în cauză, împreună cu un coleg, respectiv un bărbat de 47 de ani, din Bistrița-Năsăud, ar fi sustras produsele din depozitul societății angajatoare.

Prejudiciul, în valoarea de circa 1.400 de lei, a fost recuperat de către polițiști, iar dață de cei doi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Totodată, au fost recuperați peste 50 de saci de adeziv care ar fi fost sustrași de pe șantier.

În baza probatoriului administrat, unitatea de parchet competentă a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Comentarii Facebook