Cum a decurs colectarea PET -urilor din Piata Unirii, sambata, 21 aprilie FOTO


Tinerii de la COOP s-au adunat sambata, 21 aprilie, in Piata Unirii, iar intre orele 15.00 si 16.30, au colectat PET -uri de la clujeni.

"Consideram ca actiunea a fost de succes. Multumim celor 9 persoane care ne-au donat PETurile lor, multumim prietenilor nostri care ne-au adus flacoane inainte de eveniment si multumim angajatilor Draxlmaier din Satu Mare, care in perioada de sarbatori au participat la colectare.

Ne-am bucurat in mod special de cetatenii care, plimbandu-se pe acolo, s-au intalnit prima data cu initiativa noastra, interesandu-se de aceste actiuni.

Desi initial am avut alte planuri, dupa colectare ne-am apucat de reciclarea materialelor. De aceasta data echipa a constat din Erika Barth, Bianca Fanta, Lavinia Gradisteanu, Eszter Lukacs, Ani Marincean, Marius Micu, Attila Molnar, Iulia Pripon", au precizat organizatorii actiunii.

Proiectul "Coop_pe_Strada" este continuarea initiativei "Coop Cluj" a Asociatiei AREA3, demarata in anul 2009 pentru colectia de proiecte-idei, pareri-propuneri. "Coop_pe_Strada" isi propune continuarea gasirii de solutii pentru problemele urbane, incercand sa demoleze atat barierele interdisciplinare, cat si barierele de comunicare si cooperare directa intre sfera civila si profesionala.

Comentarii Facebook