Marti 22 Ianuarie

Cum a ajuns să arate stadionul Cluj Arena, perla sportului clujean - FOTO

 

UPDATE

 

-Ca în fiecare an, toate defecțiunile apărute în urma folosirii stadionului Cluj Arena pentru festivalul UNTOLD vor fi remediate integral de către UNTOLD. Ca o măsură suplimentară, organizatorii festivalului au și în acest an o poliță de asigurare care acoperă orice defecțiuni/pagube produse în timpul montării, în timpul festivalului sau în timpul demontării.

 

- Zonele pistei de atletism care au fost afectate vor fi reparate integral de către UNTOLD până în luna octombrie 2018, așa cum prevede contractul de închiriere încheiat cu Cluj Arena. În acest sens au început deja demersurile și lucrările de reparații.

 

- Cu privire la scaunele din tribune, acestea au fost demontate de către organizatori pentru a construi patru rampe de acces, conform normelor stabilite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Acestea au început să fie remontate, iar pana la meciul echipei FC Universitatea Cluj de duminică, 19 august, toate scaunele care au fost dezafectate vor fi repuse pe poziție.

 

 

- Separat de orice acțiuni de întreținere a gazonului pe care UNTOLD le-a efectuat și în acest an, dar și separat de orice reparații care revin organizatorilor UNTOLD în baza exploatării stadionului, aceștia vor investi și într-un sistem de irigare permanent a taluzurilor care înconjoară stadionul Cluj Arena, investiție care se ridică la suma de peste 10.000 de euro”, precizează reprezentanții Untold.  

------------------------------ 

Cluj Arena, stadion construit din banii clujenilor, se degradează pe an de trece.

 

Managementul politic al acestui stadion care a costat 36 de milioane de euro și a fost plătit din buzunarul clujenilor a fost defectuos de la început. După ani de exploatare spordică, Untold și câteva meciuri de fotbal, acum arena arată din ce în ce mai ponosită.

 

Scaunele sunt rupte și nu au mai fost înlocuite, iar pista de atletism, care este folosită numai de clujeni pentru alergări, se dezintegrează. Această pistă a fost gândită pentru concursuri naționale și internaționale de atletism, dar în rarele ocazii când acestea au loc nu e nimeni în tribune. 

 

Promovarea publică a acestor evenimente de către cei de la Cluj Arena este inexistentă în spațiul public, astfel că iubitorii de sport nu află niciodată despre evenimentele care au loc. Teoria consilierilor județeni este că arena nu are nevoie de promovare, pentru că toată lumea știe unde se află.

 


Comentarii Facebook