Cuibusor de prostituate, intr-o casa parasita, la 50 de metri de sediul Politiei Floresti! Acolo a fost talharit un batran de 90 de ani


Un batran de 90 de ani din Floresti a fost talharit in 27 martie de o prostituata chiar sunt nasul politistilor din Floresti. Prostituata si-a dus clientul intr-o casa parasita, despre care se spune ca ar fi un cuibusor de nebunii.

"In 27 martie, P. Vasile de 90 ani, din Floresti, a sesizat Sectia Rurala Floresti cu privire la faptul ca persoane necunoscute i-au sustras suma de 1.100 lei. In urma investigatiilor efectuate de politisti s-au stabilit urmatoarele: la data de 27 martie, in jurul orelor 9.30, la iesirea dintr-un bar unde a consumat bauturi alcoolice, victima s-a intalnit cu L. Rozalia de 33 ani, din Floresti, careia i-a solicitat prestarea unor servicii sexuale contra cost. Suspecta a contactat-o telefonic pe fiica acesteia de 16 ani, care a venit insotita de un minor de 15 ani, deplasandu-se toti intr-o casa parasita de pe raza localitatii", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.
 
In timp ce minora de 16 ani dansa, in incapere a intrat un minor de 17 ani, care, impreuna cu baiatul de 15 ani, au imobilizat victima si i-au sustras suma de 1.100 lei dintr-un buzunar, aplicandu-i acestuia o lovitura cu palma in zona fetei, victima cazand la podea.

Judecatoria Cluj-Napoca a emis fata de suspectul in varsta de 17 ani si L. Rozalia mandate de arestare preventiva pe o durata de 19 si respectiv 20 de zile. Cei doi suspecti au fost depusi in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj.

Ceilalti doi minori au primit interdictia de a parasi localitatea.

Localnicii din Floresti sustin ca imobilul, situat la 50 de metri de postul de politie, este folosit in mod frecvent de prostituate, dar ca pana acum oamenii legii nu au facut nimic. Comisarul Nicolae Popa, seful sectiei 6 Politie Rurala, a refuzat sa faca orice comentariu pe acest subiect. "Am spus tot ce era de spus in comunicatul de presa. Mai multe nu sunt abilitat sa declarat", a spus Nicolae Popa.

Casa in care s-au petrecut scenele demne de un film regizat de Emir Kusturica s-au petrecut intr-un imobil de pe strada Eroilor, in centrul comunei Floresti, la mai putin de 50 de metri de sediul Sectiei 6 Politie Rurala Floresti.

 

Foto: Floresti-gilau.ro

Comentarii Facebook