Batran de 90 de ani, talharit in Floresti, dupa ce i-a cerut unei femei prestarea unor servicii sexuale contra cost


Un batran din comuna Floresti a fost talharit de mai multi minori, dupa ce a prestarea unor servicii sexuale contra cost.

"In 27 martie, P. Vasile de 90 ani, din Floresti, a sesizat Sectia Rurala Floresti cu privire la faptul ca persoane necunoscute i-au sustras suma de 1.100 lei. In urma investigatiilor efectuate de politisti s-au stabilit urmatoarele: la data de 27 martie, in jurul orelor 9.30, la iesirea dintr-un bar unde a consumat bauturi alcoolice, victima s-a intalnit cu L. Rozalia de 33 ani, din Floresti, careia i-a solicitat prestarea unor servicii sexuale contra cost. Suspecta a contactat-o telefonic pe fiica acesteia de 16 ani, care a venit insotita de un minor de 15 ani, deplasandu-se toti intr-o casa parasita de pe raza localitatii", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.
 
In timp ce minora de 16 ani dansa, a intrat in incapere un minor de 17 ani, care, impreuna cu baiatul de 15 ani, au imobilizat victima si i-au sustras suma de 1.100 lei dintr-un buzunar, aplicandu-i acestuia o lovitura cu palma in zona fetei, victima cazand la podea.

Cei doi minori de 17 ani si 15 ani, din Floresti, sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de talharie, tanara de 16 ani este cercetata pentru complicitate la savarsirea infractiunii de talharie, iar L. Rozalia este cercetata pentru instigare la savarsirea infractiunii de talharie.         

Judecatoria Cluj-Napoca a emis fata de suspectul in varsta de 17 ani si L. Rozalia mandate de arestare preventiva pe o durata de 19 si respectiv 20 de zile. Cei doi suspecti au fost depusi in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj.

Fata de minora de 16 ani si baiatul de 15 ani sunt cercetati in stare de libertate cu interdictia de a parasi localitatea de domiciliu, pe o durata de 30 de zile.

Comentarii Facebook