Cristian Pomohaci, AVERE uriașă în Cluj. Preotul deține 8 apartamente

 

Cristian Pomohaci, denumit preotul săracilor, deține 8 apartamente în Cluj, în valoare de 1,2 milioane de euro.

 

Din investigația sursei sus menționată, Pomohaci deţine de peste 8 ani un apartament în imobilul de pe strada Horea 33. La etajul întâi, apartamentul numărul 12, situat în blocul lipit de clădirea Facultăţii de Litere este ideal pentru a fi închiriat. 

 

Preotul suspendat Cristian Pomohaci a achiziţionat patru apartamente la numerele 3, 17, 25 şi 33 situate pe strada Moţilor 71-73. Imobilul se află la nici 5 minute de centrul Clujului, iar pentru 3 dintre ele Pomohaci a plătit în 2008 nu mai puţin de 480.000 de euro, potrivit ziardecluj.ro.

Preotul Cristian Pomohaci a fost audiat la Arhiepiscopia din Alba Iulia, după ce a fost acuzat că a racolat un adolescent de 17 ani cu care voia să facă sex. Arhiepiscopul ortodox de Alba Iulia, IPS Irineu, a transmis public, sâmbătă, un punct de vedere în care precizează că Cristian Pomohaci riscă caterisirea, precizând că preotul a mai fost iertat în urmă cu aproximativ patru ani pentru alte abateri oferindu-i-se însă atunci o şansă pentru a se îndrepta. Preotul Cristian Pomohaci este paroh în localitate Moşuni, din judeţul Mureş, preotul fiind extrem de cunoscut mai ales ca interpret de folclor şi cântece religioase. El a fost acuzat şi de practici neacceptate de Biserica Ortodoxă precum exorcizarea, iar în 2013 preotul a primit canon să meargă o perioadă la Mânăstirea Afteia pentru a se căi pentru faptele sale.Audierea lui nu a dat niciun rezultat, aceasta fiind amânată pentru 30 de zile.Preotul Pomohaci, primit cu aplauze de către susţinători - VIDEO

Comentarii Facebook