”Criminalul cu Renault” din Grigorescu, arestat numai pentru 15 zile. Judecătorii au fost blânzi

 

Paul Gheorgheci, șoferul care a accidentat mortal doi bătrâni, miercuri seara, în Grigorescu, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus la mandat.

 

Paul Gheorgheci, 34 de ani, a fost și el transportat după accident la UPU Cluj, cu traumatism cranio-cerebral și escoriații. Medicii i-au prelevat probe de sânge, șoferul având o alcoolemie de 1,01 la mie.

 

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au anunțat că Paul Gheorgheci a fost reținut pe 24 de ore și va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare pentru 29 de zile.

 

Paul Gheorgheci este șofer la firma Brian Pro Travel din Cluj-Napoca.

 

”Criminalul cu Renault” din Grigorescu era băut. Victimele au decedat în urma traumatismelor

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Paul Gheorgheci a fost arestat pentru 15 zile. Procurorii au cerut judecătorilor de la Judecătoria Cluj-Napoca eliberarea unui mandat pe 29 de zile, dar magistrații au emis mandatul numai pe 15 zile.

 

Din primele informații rezultă că judecătorul a apreciat că în acest interval procurorii pot efectua cercetarea și apoi îl pot trimite în judecată pe Paul Gheorgheci.

Comentarii Facebook