Miercuri 28 Februarie

Crimă de Revelion la Cluj! Femeia de 70 de ani găsită moartă în incendiu de pe Horea a fost omorâtă - VIDEO


Femeia de 70 de ani găsită moartă în urma unui incendiu delanșat pe strada Horea, vineri, 1 ianuarie 2021, în jurul orei 03:10, a fost ucisă. Principalul suspect este fiica femeii.

Victima este o fostă asistentă medicală la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. Ea avea grijă de fiică ei, în vârstă de 50 de ani, cunoscută cu probleme psihice. Vecinii spun că își bătea mama, dar aceasta a refuzat internarea ei pe termen lung, pentru tratament de specialitate.

Azi-noapte, fiica a venit acasă și a sunat la 112, unde a anunțat că arde casa și că mama ei este moartă. 

În urma anchetei s-a stabilit că femeia de 70 de ani a fost lovită în cap cu un corp dur, iar apoi fiica acesteia ar fi dat foc casei pentru a-și șterge urmele. 

Alerta a fost dată în jurul orei 3.10, iar pompierii au găsit în apartamentul cu două încăperi, situat la parterul blocului, corpul unei femei, în vârstă de ceva 70 de ani, care fost ars în incendiu și care prezenta traume incompatibile cu viața.

Pompierii au lichidat flăcările, în circa 15 minute, după ce au sosit la fața locului, și au întreprins măsuri pentru evacuarea unei persoane, care locuia deasupra apartamentului din care a pornit incendiul.

Au fost distruse de flăcări mai multe bunuri din apartament, iar intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea focului mai departe de limitele în care a fost găsit”, a precizat pompierii clujeni, primii ajunși la locul incidentului.

Comentarii Facebook